29. 9. 11

Iz naftalina


Ta čestika je nastala zelo dolgo nazaj. Je ena izmed prvih čestitk, ki sem jih naredila in res ne vem zakaj jo nisem nikoli objavila.

Ko sem ji opazila, sem se spomila, da sem včasih rada sama delala vzorčne papirje. Sedaj pa najpogosteje uporabim kupljenega. Škoda, da si ne vzamem več časa in ga izdelam sama. Se mi zdi, da je ročno izdelan papir še bolj pristen, saj je res endinstven. Na moj "To Do" seznam sem že dodala čestiko(e) z ročno izdelanim vzorčnim papirjem. Sicer pa je čestitka precej preposta, vendar se mi zdi, da ravno zaradi tega motiv hihitajoče Tilde pride toliko bolj do izraza. Ta štampiljka je simpatična in mislim, da je prav, da pritegne poglede nase.

3 komentarji:

  1. Luštna in nagajiva Tilda :-))
    Lepo si jo skombinirala!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale Tildika mi je bila pa vedno všeč!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, več je takih stvari, ki jih ščasoma nehaš delati in nadomestiš s kupljenimi zadevami, kar pa ni več tako originalno. Spomnim se, kako nisem imela praktično nič štampiljk v začetku in sem se morala znajti tako ali drugače, pa je ravno tako šlo. Danes imam štampiljk za izvoz, pa še mi ni dovolj :))) Lepa je tale tvoja čestitka in simpatična s tem njenim smehom.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja