17. 7. 11

Prvi delovni vikend

Za nami je prvi delovni vikend. Prenavljamo namreč teraso. Ker sem bila zunaj dobrodošla le kadar sem prinesla okrepčilo, sem bila delavna znotraj. Brez veze je bilo, da bi pospravljala, ker je trenutno nemogoče ohranjati red, zato sem se lotila čestitk. Čestitke lahko namreč delam po delih in vmes postorim še kaj.

Ta vikend sem si zadala mogoče malo čudno nalogo in sicer, da porabim en paket papirjev, ki mi je sicer zelo všeč, vendar so se mi začeli nabirati ostanki, ki mi jih je škoda zavreči. Lahko vam zaupam, da mi ni uspelo porabiti vsega paprija. No, nič hudega, pa drugič ;-)

Prva čestitka, ki vam jo predstavljam je posebna zato, ker je uporabljena nova štampiljka. Štampiljka je proizvajalca Stamping Bella, ki sem jo kupila v Memories v času popustov. Že dolgo sem si želela tudi te štempiljke v svoji zbirki in mislim, da ne bo zadnja. Predvsem so mi všeč ti motivi za čestitke, ki jih namenimo prijateljicami.

Kdaj ste zadnjič na tradicionalni način povabile na kavo svojo BFF?

4 komentarji:

  1. Stamping Bella me vrne v začetke mojega ustvarjanja, ker sem jih takrat odkrila in so mi bile tako všeč zaradi svoje razigranosti in drugačnosti. Še vedno so mi, ampak zanimivo, nikoli si nisem nobene štampiljke kupila. Ne vem zakaj ne. In super se mi zdi, da jih vidim po dolgem času na tavoji čestitki. In vsekakor je tole krasno povabilo prijateljici na kavo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo je simpatična. Mislim, da je res že čas za kakšno kavo. Kdaj greva?

    Drug teden me zelo verjetno spet ni, odhajam v Kuvajt. :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja, enkratna je, uporabila si super igrivo kombinacijo barv in v povezavi z motivom je res prava čestitka za prijateljico! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  4. res si lepo uporabila tole štampiljko, pa barve si zraven krasne izbrala.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja