15. 7. 11

Poudarjen balon

To, da mi moške čestitke delajo preglavice, sedaj veste že vsi. Zato mi pravi izziv predsavljajo prav te. Tokrat sem v fazi, ko rabim ostanek paprija, ki mi ležijo vsepovsod in sta sedaj polni že dve mapi. Škoda se mi zdi ostanke paprija zavreči, po drugi strani, pa je kar izziv uporabiti majhne delčke.

Čestitka je res preposta in ideja je nastala zelo hitro. za izvedbo pa sem portebovala precej več časa. Pa ne zato, ker bi bila čestitka zakomplicirana, amapk zato, ker sem bila res v stiski s časom. Trajalo je kar cel teden, da je bila česitka pripravljena za fotografiranje. Edina posebnost na čestitki je balon. Odtisnila sem ga na vzorčni papri in uporabila 3D medij za večji poudarek. Ker je bil nanos tega medija precej debel, je med sušenjem počil in nasala je črtica. Kar je na koncu vsaj meni zelo všečno. Včasih storim tudi kaj po pomoti v redu ;-)

3 komentarji:

  1. hm ... tudi jaz imam "težave" s predebelim nanosom 3D medija, ki nato razpoka. Jaz sem mislila, da je morda krivo to, da ga imam že kar nekaj let. No, dobro da vem, da poka tudi drugim.

    Tudi jaz sem izkoristila razpokice in še malček dodatno razpokala zmrznjene razpokice. Vendar previdno, saj se lahko zgodi, da odpade kak delček skupaj s potiskanim delom papirja :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Milsim, da imamo v večini kar vsi manjše izzive pri izdelovanju moških voščilnic. Čeprav se pri tej tvoji to čisto nič ne pozna. Prav luštna je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro si je takole postavljati razne izzive, saj se s tem vedno znova izpopolnjujemo in učimo. Prav fajn ti je uspela tale.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja