11. 7. 11

Drugačna

Tokrat sem izdelala čestitko, ki je brez motiva, vendar z napisom kot osrednjim delom. Idejo sem dobila na Prairie Paper and Ink. Zelo rada spremljam ta blog in Amy me je že veliko naučila in mi dala cel kup dobrih idej.

Čestitko sem naredila namensko. Tudi napis. Vse skupaj je bilo narejeno za zelo posebno osebo, ki je v soboto praznovala rojstni dan. Mislim, da ni veliko oseb, ki bi se lahko pohvalile, da imajo v službi prijatelje. Jaz se lahko. V službi me obkrožajo prijetni ljudje, ki so mi postali prijatelji in tudi če se naša delovna področja ne prekrivajo, naredijo moje delo prijetno. Hvala vsem vam in v tem trenutku še posebej T., ki vsako jutro poskrbi, da z njenim nasmehom vzide sonce.

Če želite, si lahko shranite napise in jih uporabite. Na voljo imate PDF dokument, v kolikor pa bi katera želela Corelovo datoteko, se mi lahko javi na mail in jo bom z veseljem poslala.

5 komentarjev:

  1. Zanimiva zadevica in idealen način, da porabiš raznolike scrapbook papirje. Hvala za tele napise. In res je, krasno je delati v okolju, kjer se z ljudmi zelo dobro razumeš.

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštna, pisana , živahna, super je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa je res nenavadna, vendar všečna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Razgibana, vesela, optimistična - odlično si jo naredila. Lepo je slišati, da imaš tako odlične sodelavce, s tem se res ne more pohvaliti vsakdo, naredi pa ogromno razliko v življenju.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja