26. 5. 11

Pusto, dolgočasno

Tako bi po mojem mnenju lahko poimenovala to sliko. Želela sem preizkusiti kako bi pobarvala rdečelasko s Copic markerji in sedaj ko vidim fotografijo čestitke, lahko ugotovim, da sem se pri barvanju res potrudila, pri sestavi čestitke pa precej manj.

Sicer pa sem trenutno bolj aktivna pri slikanju. Sem ugotovila, da težko delam dve stvari na enkrat - kot da nisem ženska ;-)

Kar nekaj slikarskih projektov sem zaključila in z večino sem zadovoljna. Zdi se mi, da se mi je končno spet "odprlo". Dolgo časa mi slikanje ni šlo tako kot sem si želela. Sedaj pa sem s svojim delom res zadovoljna. Kar pa je v redu. Pred člani Unikatne sanjalnice je namreč res ogromen projekt in rok zelo zelo kratek. Ampak bomo zmogli. Je pa prisoten adrenalin!!! Ko bom lahko več povedala o tem, bom to z veseljem storila do takrat pa bodite lepo in naj vam ustvarjanje napolni dušo.

6 komentarjev:

  1. Če potrebuješ malce vzpodbude..., moje skromno mnenje: Tanja, živiš v zmoti! Slikica ni pusta in takisto ni dolgočasna :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bi se strinjala, čestitka ni prav nič pusta in dolgočasna. Prav lepih barv je in glavni motiv je lepo prepoznaven, viden. Včasih preveč dodatkov skrije glavni motiv.
    Komaj čakam, da pokažeš slikarske projekte :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni se čestitka ne zdi prav nič pusta!Kaj pa slikaš?? Pokaži!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Deklica je dobro pobarvana in sam motiv lepo izstopa, kar je namen. Prav fletna voščilnica je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Pri ustvarjanju je težko delati več stvari hkrati, sploh če smo močno koncentrirani na en projekt. Ampak tale čestitka je čisto lušna. Vso srečo pri projektu in uživaj v slikanju.

    OdgovoriIzbriši
  6. sploooooooh ni pusta in ne dolgočasna... nasprotno - odlična je, krasna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja