5. 11. 10

Še ena za fantke

Mogoče mi bo ustvarjanje voščilnic za moško populacijo postalo še všeč. Priznam, da mi je ta čestitka zelo všeč. Še posebej sem ponosna na barvanje. Se mi zdi, da se količina oz kilometrina pri barvanju s Copic markerji pozna. Priznam pa tudi to, da se pozna, da imam sedaj že lepo zbirko markerjev in zato tudi več odtenkov, ki mi pomagajo pri senčenju.

Motiv je (enako kot v prejšnji objavi) digitalen in sem ga kupila na All that scraps. Žal so bili ti motivi na razpolago le določeno obdobje in prav to je bil glavni razlog, da sem se odločila za nakup. Včasih imam namreč rada kaj kar ni na voljo v neomejenih količinah.

Ker mi je čestitka všeč in ker se mi, da sem jo res lepo, natančno izdelala, sem se odločila, da se javim na izziv Papertake Weekly. Na tem izzivu iščejo tudi gostujoče člane oblikovalskega tima. Mogoče bom pa tokrat uspešna. Do sedaj namreč še nisem bila. Je to odraz, da sem premalo samokritična?

3 komentarji:

  1. Všeč so mi intenzivne barve, ki si jih uporabila. Prejemnik je res "Srečko s prečko". Mislim, da boš morala takih moških še veliko narest!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja