8. 10. 10

Letos jih je pa res veliko

Rojstev. Ali pa najav rojstev. Ali pa želja po tem.

V zadnjem času imam veliko povpraševanj po čestitkah ob rojstvu. Seveda se mi pogosto zgodi, da ni nobene na zalogi. Tudi tokrat. Zato, in zaradi možnosti izbire, sem tokrat naredila kar tri istočasno. Precej preproste so. Saj si želim, da bi zmogla narediti kakšno tako bolj "polno" čestitko pa mi nikakor ne gre.




Pri teh čestitkah ni veliko posebnosti. Pobarvane so s Copic markerji, uporabila sem papir iz domačih zalog in naredila relief z mojim hroščkom. Edina posebnost, ki je je ta, da so vsi trije motivi brezplačni digi motivi. Žal ne vem več kje točno sem jih dobila, vendar obstaja blog Free Digital Stamps, kjer lahko dnevno najdete brezplačne digi motive. Redno ga spremljam in tudi s pridom uporabljam, čeprav so mi še vedno ljubše klasične štampiljke.

5 komentarjev:

  1. Čudovite so vse tri!! :) In nekako jim kar pristaja, da si niso "bogate" z vsemi dodatki. Tako dajejo bolj nežen izgled. :)

    Lepo se imej,
    ⓂⒶⓃⓊⒺⓁⒶ

    OdgovoriIzbriši
  2. saj so polne. po-polne tudi brez posebnih dodatkov. meni so všeč, zelo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni so krasne, zato ker so tako "živo" pobarvane.Medvedka z balončki se spomnim, mislim, da ga imam celo nekje shranjenega. Zelo je simpatičen!

    OdgovoriIzbriši
  4. iii kako so corti, prav težko bi izbrala favoritko :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepe so, čeprav so preproste. Saj pravijo, da je preprosto najlepše.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja