10. 5. 10

Čas beži

Prehitro. Šele ko sem se lotila te objave, sem ugotovila, da že zelo dolgo - predolgo - nisem nič objavila. Pa sem bila delovna, ampak nič še ni zaključeno. Kar nekaj pacam, pa vmes mi pod roke pride kakšna dobra knjiga - takrat pa itak ni nič z mano.

Ker je letos kar nekaj bebic napovedanih, sem se lotila kvačkanja prve "cik-cak" dekce. Ko sem prvič prebrala navodila za izdelavo sem si rekla "No way!!!". Ampak je tako lepa - sem si mislila in jo hodila vedno znova gledati k meni zelo ljubi kvačkarici Lucy @ Attic24. Tam sem pobrala tudi navodila za mojo deko iz babičinih kvadratov, ki še čaka, da jo dam skupaj.

Pa še en pogled čisto od blizu. Sem se potrudila in mislim, da ni nobene napake - vsaj upam, da je ni. Nisem pa prepričana, če ne bo malce daljša, mogoče za 10 cm. Trenutno je velik 70*85 cm. Kaj menite? Jo malo podaljšam?

Da pa ne boste mislile, da vas vlečem, s tem da skoz kaj počnem, vam dovolim pokukati v moje delno narejene, v nastajanju in projekte v planu.

8 komentarjev:

 1. Sej se mi je zdelo, da ti mravljica pridna delaš in delaš, samo nč nočeš z nami delit. ;)

  Lepo, da si spet nekaj objavila. Dekca je super! Jaz bi tud mela eno, sam zame bi mogla bit precej, precej večja, pa ne bi smela bit modra, saj veš ne paše v moje stanovanje. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Dekca je super!Glede na vreme bi tudi meni ena zdaj kar pasala. Pa tudi sicer si zelo pridna!

  OdgovoriIzbriši
 3. kaj vse ustvarjaš... ja, dekca je maga. čudovita. še in še se mi dopade.

  OdgovoriIzbriši
 4. Dekica ej enkratna, križkane stvari so pa tako ali tako zakon!

  OdgovoriIzbriši
 5. Zwelo mi je všeč tvoja dekica, mislim, da je to super darilo.

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepa je ♥ ♥ ♥

  Jaz bi jo še malo podaljšala, da ne bodo otročičku prehitro pokukale noge na plano :)))

  OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja