2. 3. 10

3x3 velikonočne



Pred časom sem dobila vprašanje, če imam že kaj velikonočnih čestitk pripravljenih. Sem morala priznati, da jih nimam. ČE povem po pravici, jih sploh še nikoli nisem dela. Nimam razloga zakaj ne. Ni mi prišlo na misel. Ko pogledam izkupiček tega vikenda, si rečem - res škoda, da nisem že prej kakšno naredila - ko so tako lušnte. Precej preproste, pa so mi vseeno (ali pa morda prav zaradi tega) všeč.

Motivi so digitalni, pobarvani s Copic markerji, ozadje poštempljano s štampiljkami za ozadja, trakci iz starih zalog in nekateri barvani s Copic markerji.

Ker ne znam narediti lepe mašnce, sem se odločila, da si naredim pripomoček. Ni prav lepo izdelan in mogoče je malo predebel. Vzela sem "slikarsko platno", ki ima na sredi nekakšno penco (kupila sem ga v Artu v City Parku) in sem si narisala črte, odrezala z olfa nožem in deluje. Le jaz še malo vaje rabim, ker imam pri zavezovanju občutek, da mi kakšna roka zmanjka.

7 komentarjev:

  1. Sem prišla malo v tvoj "kotek". In pričakali so me tako simpatični čivkoti, da sem se kar malo razvedrila! Lepo je priti "k tebi".

    OdgovoriIzbriši
  2. kakšni luštni piščeki:) res simpatične izvedbe. in "pripomoček" je od sile.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke so prav simpatične. So piščeta tko kjut:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. joj, so luštne. Prav privabijo nasmeh na usta.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako zelo kjutkane čestitke. Obožujem preproste in lične čestitke, zadela si točno pravo mero vsega in odlične barve.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja