11. 12. 09

Delavnica veselega decembra

Letos je Božičkova delavnica malo pozna, vendar bodo vsa darila pravočasno narejena. Preprosta, uporabna in izdelana s srcem. Mislim, da bodo prejemnikom všeč.

Bi tudi vi tako darilo? V komentarju mi do 18.12. zaupajte kaj boste letos podarili in tako prislužite možnost, da prejmete tudi vi tako darilo darilo. Povabite tudi obiskovalce vaših blogov k oddaji komentarja.

15 komentarjev:

  1. O tvoji novoletni delavnici širim glas na mojem blogu.
    Kot vsako leto, bom tudi letos raje podarila manj darilc, pa tista premišljeno, za vsakega prejemnika posebej pripravljeno. Večinoma bodo to doma narejeni, unikatni izdelki. S poudarkom na šivanju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sicer so moja darilca že oddana (pri nas obdaruje Miklavž), sem pa v bistv vse sešila iz filca...no,mogoče še kakšna posebna oseba dobi še kakšno posebno darilo...že hitim na blog širit novico....

    OdgovoriIzbriši
  3. O, hvala za tole priložnost!
    Jaz bom pa letos podarjala moj domači jegermajster ;) in orehovec ter piškote. Letos bom torej bolj kulinarično naravnana. Seveda pa ne bo manjkalo tudi kaj malega za zraven (spet nekaj doma narejenega).

    OdgovoriIzbriši
  4. Mi bomo letos podarjali piškote, pekla in krasila jih bosta naša najmlajša :) Pa mogoče nam rata še kakšne okraske za jelko izdelat...

    OdgovoriIzbriši
  5. lepo ;) jaz bom za moje bližnje verjetno šivala mehke reči, pa potem zraven zavila še kakšno malenkost, ki jo zagledam med sprehajanjem po z lučkami okrašeni stari ljubljani.Pa nekaj sem naročila na etsyju..
    te pa povabim tanja, da tudi na mojo stran pokukaš in sodeluješ za torbico ptička kraljička ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz upam, da mi uspe narediti darilca doma, vsaj večino....tako, ti potrdim, da tudi jaz rada prejmem domače izdelke ;).

    OdgovoriIzbriši
  7. Letos bom podarila čokoladice v doma izdelanih škatlah, morda kakšno malenkost zraven, pa kaj za otroke.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Vidim, da bova imeli podobna darilca. Majhne platnene vrečke tudi mene čakajo za okrasitev, notri bo: pomarančni liker ( v okrašenih steklenicah), pomarančna marmelada, pomarančni piškoti in kakšen okrasek iz filca za na smreko, kakšen angelčkek.

    OdgovoriIzbriši
  9. Letos sem se odločila za domače praline. Zapakirane bodo v doma narejenih škatlicah, za starše pa smo pri fotografu slikali našega sončka in naredili kolendarje.

    OdgovoriIzbriši
  10. V zadnjem trenutku se pofočkam, podarila pa bom tudi letos nekaj svojih izdelkov, in sicer hišice sreče, magnetke in jaslice.

    OdgovoriIzbriši
  11. pri nas se kaj dosti ne bomo obdarovali, kakšne kvačkane malenkosti pa že nastajajo, pa iz filca bo najbrž tudi kaj.

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj, Tanja, kako dolgo me ni bilo pri tebi! Toliko lepega si naredila, da sem kar hodila gor in dol!
    Moja letošnja darilca čakajo že od poletja, ko sem doma "požela" sivko. Saj ne da jo imam celo polje, ampak dva obilna grma dasta ogromno materiala. Letos sem naredila po sivki dišečo kopalno sol, ki je resnično brez strupenega SLS-a. Zapakirana je v Ikeine kozarce. Ker pa seveda dišeče kopeli ni brez soja sveč, sodi zraven tudi svečka!

    OdgovoriIzbriši
  13. Če še nisem prepozna, bi dodala, da bodo tudi moji izdelki narejeni doma. Nekaj nakitkanja, nekaj šivanja in nekaj lepljenja knjigic ... po željah in potrebah obdarovancev. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Danes sem prvič na tvojem blogu - krasne stvari delaš, čisto zares.

    OdgovoriIzbriši
  15. Še jaz, tik pred zdajci. December res prehitro beži ;) Tudi naša darila bodo kolikor čas dopušča narejena doma, večino pa sem šivala ... torbico, podloge za krožnike, ročno lutko, nastalo je tudi nekaj nakita. Kaj bo pa morda še nastalo.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja