26. 10. 09

Sončno ustvarjalni vikend


Ta vikend sem bolj ali manj prelenarila. Vem, zunaj je bilo lepo vreme, ampak jaz nisem bila vremensko razpoložena. Ostala sem doma in ustvarjala.

Čestitka je narejena po predlogu The Sugar Bowl izziva. Uporabila sem odtisek, ki mi je poslala Marby in mi je bil takoj zelo simpatičen. Pobarva sem ga en večer pred TV-jem. Ugotovila sem, da to ni vedno dobra varianta, saj se barve na odtisku in barve na vzorčnem papirju ne ujemajo čisto 100%. Tudi postavitev mi je delal nemalo težav. Še ena ugotovitev - nisem dobra v izdelovanju čestitk, ki so "polne". Se mi zdi, da mi gredo bolje od rok preproste postavitve. Mogoče še najbolje tiste, ki nastanejo v cestnih zastojih ;-) Priznam pa, da mi je končni izdelek všeč. Zelo.

Sicer pa teden, ki je za mano ni bil zelo (službeno) prijeten. Glede na ponedeljek, pa tudi ta teden ne bo prijeten. Še dobro, da obstajajo popoldnevi in prijetni ljudje, tudi v službi. Potem vem, da je še upanje in se poskušam sprijaznit, da z vsemi pač nisem na isti valovni dolžini in da z nekaterimi pač težko sodelujem.

4 komentarji:

  1. O, prav lepa čestitka je nastala in mislim, da ji prav paše, da je tako "polna" :)

    OdgovoriIzbriši
  2. veš, na kaj se pomislila? oooo, pomlaaaaad!!! :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi polne čestitke ti gredo odlično od rok in tale je božanska.

    OdgovoriIzbriši
  4. Great card with lovely colouring and beautiful papers.
    Barbara
    xx

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja