8. 10. 09

Digitalna štampilka


Ta čestitka je nastala zato, ker se želela testrati kako se obnese barvanje tiskane štampiljke s Copics markerji. Malo čudno se sliši, ampak ne znam drugače razložiti, da to ni prava štampiljka (obstaja namreč tudi štampiljka), ampak je slikica. Že pred časom sem v All that scraps kupila digitalne odtise. Ker so mi te Kiki le Rue zelo všeč in ker sem se odločila, da se bom pri zapravljanju malo umirila, sem naročila digitalne slike - tri v kompletu. Digitalne slike so mi všeč, tudi zato ker mi dopuščajo možnost spreminjanja velikosti. Pa še barvanje s Copics markerji se super obnese. Vse ostalo je iz starih zalog

6 komentarjev:

  1. Zabavna slikica, ki si jo odlično pobarvala in zelo lepo zgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo pobarvano in skombinirano v čestitko!

    OdgovoriIzbriši
  3. O kako je srčkana, ti si pa res prava ustvarjalka. Čedalje bolj so mi všeč te "zložene" čestitke. Treba bo začet ustvarjat tudi to.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa.
    Všeč mi je postavitev.
    Za Copice sem ti pa kar malo fouš. Ja, priznam.

    OdgovoriIzbriši
  5. Me veseli, da si zadovoljna s "tiskanimi štampiljkami," ker jih imam tudi sama namen kupiti v bližnji prihodnosti in vsaka (pozitivna) informacija prav pride. ;) Čestitka je zelo lepa. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz imam nekaj digitalnih in res so fajn! Pri tebi so mi pa vedno všeč barvne kombinacije čestitk, ker so nekako neobičajne in lepo izpadejo skupaj!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja