20. 2. 09

Svet na očeh


... dobesedno. To je mora zadnja slika. Končala sem jo v sredo. Priznam, da sem pri izdelavi obupovala in ne vem, če bi bila kdaj končana, če me moja mentorica ne bi spodbujala. Mislim, da je to prva slika, ki je nastala "iz glave" torej brez tuje predloge.











7 komentarjev:

  1. Lepa! Super kombinacija barv, ti takoj v oči pade. :) A tiste oči tam spodaj so fotografije?
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolha, slika je narejena v kombinirani tehniki in tiste oči sokolaži - slike izrezane iz časopija in vdelane v sliko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uauuu! Fantastične barve, spominjajo me na spomladanske krokuse! Nabite so z energijo! Ne obupuj, kot vedno si najbrž preveč samokritična! Saj perfekcionizem je OK zadeva, samo preveč čudovitih reči ostane skritih po kotih in predalih!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična! Ful ful ful ful mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim, da ti je sedaj jasno, da se ne splača obupati nekje sredi poti. Ustvarila si umetnino na katero si lahko zelo, zelo ponosna. Ne oziraj se za tem, kaj bodo drugi rekli...važno, da si ti zadovoljna in da te ustvarjanje osrečuje. Kar tako naprej. Komaj čakam tvojo naslednjo sliko (pa vse ostalo seveda).
    Lp! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. vse, kar lahko rečem je: H-U-D-O!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tanja, vedno rada pogledam tvoje slike, ker so tako polne energije. Čeprav ne slikam veliko, pa si mi dala idejo za en projekt. Zato me zanima, če bi mi lahko razložila, kako se kolaži vdelajo v sliko. Jih samo prilepiš, ali obdelaš še s čim drugim? Hvala za nasvet!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja