6. 2. 09

Prstan iz skrčljive plastike


Idej ni moja. Seveda! Mi je bila pa noro všeč in sem jo preizkusila. Bilo je cel kup smeha in tale prva varianta (ostale vam pokažem čez vikend) je malo sfižena. Ampak saj veste kako je prvega ne pozabiš nikoli. Ker imam doma le čisto prozorno plastiko, ki jo ne priporočam, ker je precej težav pri nanosu barve (no vsaj jaz jih imam), sem se odločila, da eno stran malo pobrusim, jo tako naredim hrapavo in se bo mogoče barva bolje in hitreje prijela. Barva se je res bolje in hitreje prijela, kot vidite na sliki pa se je tudi malo razlivala. Pa sem si rekla nič hudega, ker na prstu se ne vidi. Krasen tutorila je objavljen na PlanetJune (splača se pogledati tudi druge strani - res fina stran - sem dobila še eno idejo, ki jo bom izvedla čez vikend). Sledila sem točno tako kot je zapisano. Meni osebno, ker imam rada velike prstane (ste že opazili, a ne), se je ta, ki je izdelan točno po navodilih zdel nekoliko ozek, zato so naslednji širši. Je pa zadeva vroča! Ko jo ovijate preko dovolj debelega predmeta, še posebej če to storite večkrat. Ta prstan, ki sem vam ga pokazala sem ponovno zvila mislim, da devetkrat pa bi se še lahko malo bolj potrudila. Tako, da ne obupat. Če je meni uspelo, lahko tudi vam. Hitro na delo in pokazat rezultate.

8 komentarjev:

  1. U kaj vse ne bom še zvedela....luštno zgledaj otile prstančki , bravo!

    OdgovoriIzbriši
  2. aaa, čist noro!!:))komaj čakam nasledje:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super prstanček! Jaz sem prvič zagnala tako paniko, ko se je plastika zvijala ipd...sem se pomirila, ko sem videla, da je to "normalen proces". Hvala za link, ogromno fajn stvari!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep prstanček si naredila. Tale skrčljiva plastika je pa kar uporabna zadeva.

    OdgovoriIzbriši
  5. vau, noroooo. prelep prstanček :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super je!

    Nekje sem enkrat videla zadevo samo opisano - v teoriji, pa se mi je zdelo prava ZF. Ti si pa dokaz, da gre. Kje že mam "pištolco"?

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf kako lušno. Bi ga kar kupila, če je naprodaj ;-) Kje se pa da material nabavit?

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja