11. 2. 09

Ne preveč posrečen dan lahko postane tudi čudovit


Pa sploh ni treba veliko.

Dan je bil res nemogoč. Mislim, da se je še vedno poznal vpliv lune. Zadnje čase grem in sem v službi zelo težko in zelo nerada. Pa ne zaradi dela. Delo me še zmeraj veseli. Vedno bolj me obremenjujejo odnosi. Odnosi so po mojem mnenju tudi v službi pomembni in si želim, da bi bili, če ne že dobri pa vsaj pristni. Brez zahrbtnosti, laži, sprenevedanja, ... Enostavno odkriti. Vsak dan znova hodim izmučena iz službe. Dela imam seveda veliko in vsak dan več, ampak ...

Tudi včeraj sem se počutila izmučeno, ko sem se peljala domov. Bila sem brez volje, energije. Želela sem si le spati. Ko mi ni, je spanec vedno rešitelj.

Ko sem prišla domov sem me je v nabiralniku čakalo obvestilo, da imajo na pošti zame navadno pismo. Sem bila že malo boljše volje. Pred časom sem naročila nekaj štampiljk, pa hroščka, pa še nekaj malenkosti in sem pričakovala, da je prišlo kaj od naštetega. Ponavadi se takih obvestil zelo razveselim, včeraj pa me niti to ni spravilo v dobro voljo.

In sem šla na pošto. Že ko sem na polici videla lep paketek z rdečim in zelenim trakcem, sem vedela, da je zame in tudi to, da se mi niti sanja ne kaj je notri. Zdržala sem le do avta. Potem pa sem morala paketek odpreti. Srce mi je zaigralo. Dan sta mi polepšala Palčka Malčka, ki mi jih je poslala Anja. Ne znam vam opisati prijeten občutek, ki sem ga dobila ko sem odprla paketek. Preprosto darilo za katerega vem, da je bilo izdelano in dano iz srca. Občutek, da nekomu ni vseeno kako deluje na druge.

Anja hvala. Rešila si moj včerajšnji dan. Točno vem kam bom Palčka Malčka obesila. Dom bosta krasila celo leto. V opomin, da še obstajajo pristni ljudje.

4 komentarji:

  1. Zelo dobro poznam občutke, ki te prevevajo v službi, saj sama vsak dan čutim isto kot ti! Jezi me, da ljudje s svojim vedenjem, odnosi, negativizmom in slabo komunikacijo ubijajo mojo energijo. Danes sem prebrala, da za rehabilitacijo pomaga le to, da se poglobiš vase in počneš tisto, kar te resnično veseli in sprošča.

    OdgovoriIzbriši
  2. RE: rehabilitacija
    a vidiš, jaz grem pa ponavadi na "net viset", če je ušiv dan.

    razen če je zraven še megla, potem
    pa vzamem zraven neta še dvojno porcijo čokolade.

    OdgovoriIzbriši
  3. :) no, pa imaš lepši dan :))


    Pokukaj k meni na blog ... sem te pofočkala :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ojla,

    lepo je prebrat, da si nekomu polepšal dan. Potem je lepši tudi tvoj dan.
    Hvala ti za lepe misli

    Anja

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja