18. 10. 10

Pastelno

To je najbolj pastelno kar zmorem. Sem pač ljubitelj močnih baru. Pa ne, da mita čestitka ni všeč, le veliko truda moram vložiti v izdelek. Veno znova me prsti srbijo po močnih barvah.

Motiv sem je eden izmed brezplačnih digitalnih motivov, ki jih ponuja Beccy. Čestitka je nastala že pred časom. Večino čestitk, tako tudi to, izdelam med vikendom in uporabim med tednom pobarvane motive. Za barvanje se hitro najde čas, za sestavljanje pa potrebujem precej več časa, predvsem pa moram precej več stvari ven potegniti. Zasedem celo mizo in je med tednom precej zakomplicirano.

Sicer imam kar nekaj čestitk, ki vam jih še nisem pokazala, na zalogi, vendar se mi zdi, da sem s temi čestitkami že malce dolgočasna. Mogoče sem se malo izpela in je čas, da se lotim česa drugega. Bomo videli. V nastajanju je kar nekaj stvari, ampak prav novega ni nič.

Pozabila sem zapisati zakaj sem sploh začela pisati to objavo. Čestitko sem namreč želela prijaviti na izziv Wild Orchid kjer želijo pastelne barve. Do sedaj še nisem osvojila nobenega izziva. Mogoče bo tokrat sreča na moji strani.

6 komentarjev:

 1. Ja, tudi mene bi te barve kar malo zavrle, ampak včasih je treba iti ven iz sebe. Tako rasteš, se mi zdi. Zanimivo, da tudi jaz roza barvo vidim le v kombinaciji z zeleno ali pa z rjavo! Lepa je, ni kaj!

  OdgovoriIzbriši
 2. kako simpatično! barve... hja. težko je iz sebe, težko v neznano. velikokrat nam potem niti všeč ni. se je pa fajn kdaj sprehodit tudi tam, kjer nam ni tako poznano :)

  OdgovoriIzbriši
 3. iii meni je pa zelo všeč, kajti bolj so mi všeč pastelne kot pa žive barve :-))
  Krasna je!

  OdgovoriIzbriši
 4. Prav luštno pobarvan je tale konjiček!Mu pastelne barve prav pašejo:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lušten konjiček. Barvna kombinacija je čudovita im mu zelo paše.

  OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja